ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασία της με την ΑΚΜΗ, τον μεγαλύτερο διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό στην Ελλάδα στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, με δυναμική πορεία πέντε δεκαετιών.

Με πανελλαδική παρουσία σε 9 πόλεις σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις στην Αθήνα, τον Πειραιά, το Ελληνικό, τη Χαλκίδα, τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, το Ηράκλειο Κρήτης και τη Ρόδο, η ΑΚΜΗ προσφέρει περισσότερες από 112 δυναμικές ειδικότητες που καλύπτουν όλο το φάσμα της αγοράς εργασίας. Το 2024, η ΑΚΜΗ απέσπασε Χρυσό Βραβείο στη Διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας στα Education Leaders Awards, με το ισχυρό δίκτυο των 5.500 συνεργαζόμενων επιχειρήσεών της να αποτελεί εγγύηση σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους της.

Η συνεργασία αυτή προβλέπει Υποτροφία ύψους 50% επί των αρχικών διδάκτρων για οποιοδήποτε πρόγραμμα σπουδών, σε όλα τα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ, καθώς και στους συγγενείς τους πρώτου βαθμού. Η Ομοσπονδία μας, με αυτή τη συμφωνία θέλει να δώσει στα παιδιά μας μία ακόμα επιλογή σπουδών, τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε έναν κορυφαίο διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό, με πολύ ευνοϊκούς, οικονομικά, όρους.

Με την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών, ο απόφοιτος της ΑΚΜΗΣ λαμβάνει βεβαίωση επαγγελματικής κατάρτισης και στη συνέχεια Κρατικό δίπλωμα με άμεση αναγνώριση στον ιδιωτικό, αλλά και τον δημόσιο τομέα. Το δίπλωμα είναι ισότιμο του Ελληνικού Δημοσίου και παρέχει 150 μόρια σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ (Π.Δ. 50/27-2/2001, ΦΕΚ 39τ. Α΄/5-3-2001).

Οι απόφοιτοι της ΑΚΜΗΣ έχουν τη δυνατότητα συνέχισης σπουδών στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα με 40 χρόνια ιστορίας, για απόκτηση πτυχίου Bachelor σε σύγχρονα προγράμματα σπουδών. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι αναγνωρισμένο από το Κράτος και συνεργάζεται με 6 διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια, προσφέροντας το μεγαλύτερο εύρος επιστημών με 12 Ακαδημαϊκές Σχολές και 70+ περιζήτητα bachelors & masters, σε campuses πανεπιστημιακών προδιαγραφών σε 8 σημεία της χώρας. 

Με τη μεγαλύτερη επένδυση ιδιωτικού εκπαιδευτικού Ομίλου στην Ελλάδα σε προγράμματα σπουδών, ακαδημαϊκό προσωπικό και κτιριακές υποδομές, η ΑΚΜΗ και το ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ, μέλη της κορυφαίας επενδυτικής εταιρίας BC PARTNERS, αποτελούν ηγέτιδες δυνάμεις στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση και τις διεθνείς Πανεπιστημιακές σπουδές.

 

 

 

 

 

 

Η Υποτροφία εξασφαλίζετε με την επίδειξη, από τα ενδιαφερόμενα μέλη μας, της Κάρτας Προσφορών της ΠΟΜΕΝΣ στα κατά τόπους ΙΕΚ ΑΚΜ.

*  Όσα μέλη μας δεν έχουν προμηθευθεί  την εν λόγω κάρτα αυτή διατίθεται από τα αντίστοιχα πρωτοβάθμια σωματεία της ΠΟΜΕΝΣ στα όποια είναι εγγεγραμμένοι.

Για τα πρωτοβάθμια σωματεία της Αττικής διατίθενται επίσης και από τα γραφεία της ΠΟΜΕΝΣ :

Α. Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Κτήριο ΓΕΣ Αρ. Γραφείου 057)

Β. Λυκούργου 9 (8Ος Όροφος) Ομόνοια.      Περισσότερες Πληροφορίες στο  https://iek-akmi.edu.gr

 

 

Facebook