Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ), ανακοινώνει στα μέλη της ότι εκδόθηκε η πρώτη δικαστική απόφαση που δικαιώνει τους στρατιωτικούς της Περιφέρειας μας, που εμπιστεύτηκαν την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ. και την ΠΟΜΕΝΣ καθώς και το Νομικό μας Σύμβουλο για την διεκδίκηση των αποζημιώσεων Νυχτερινής Απασχόλησης.

Συγκεκριμένα σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύθηκε η η υπ΄αριθ. 132/30-04-2024 απόφαση του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Μυτιλήνης, με την οποία έγινε δεκτή αγωγή που είχε ασκηθεί από μέλη της Ένωσής μας για την διεκδίκηση της ειδικής αποζημίωσης νυχτερινής εργασίας άρθρου 127 Ν.4472/2017 ετών 2019 και 2020.

Σύντομα λοιπόν θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εν λόγω στελεχών τα ποσά των νυχτερινών που δικαιούνται για τα έτη 2019 και 2020.

Επισημαίνεται ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες δικαστικές αποφάσεις οι οποίες με τη σειρά τους θα δικαιώσουν το σύνολο των μελών μας που προσέφυγαν στην δικαστική διεκδίκηση.

Σημειώνουμε ότι οι ανωτέρω αναφερόμενοι ΔΕΝ χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια επί του παρόντος. Η απόφαση θα κοινοποιηθεί στο Ελληνικό Δημόσιο και στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε
για την πορεία της.

Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμία ενέργεια, είτε εσείς είτε τα μέλη σας. Για ο,οτιδήποτε χρειαστεί αναφορικά με την ως άνω διεκδίκηση, θα ενημερώνεστε τακτικά.

Καλούμε όλους τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Περιφέρεια Λέσβου να εγγραφούν σήμερα κιόλας Μέλη στην ΕΣΠΕΛΕΣ, την Ένωση που έχει αποδείξει έμπρακτα ότι μπορεί και διεκδικεί με σοβαρότηταυπευθυνότητα και δυναμισμό για το καλό όλων των Στρατιωτικών.

Προχωράμε όλοι μαζί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και υλοποιούμε τους στόχους μας.

ΕΓΓΡΑΦΟΜΑΙ μέλος στην ΕΣΠΕΕΛΕΣ μέσω της Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: https://pomens.gr/nisoi-voreiou-aigaiou/espe-lesbou

και διεκδικώ το μέλλον που μου αξίζει

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ευστράτιος Χαραλαμπέλλης
Τχης (ΤΔ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σταμάτιος Κατσαμπής
Υπσγός (ΤΕΑ)

 

Facebook